زمان انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۶ -

از فشردگی بازی‌های پرسپولیس استفاده کردیم

دروازه بان تیم پیکان درباره بازی نکردن در دیدار مقابل پرسپولیس می گوید: در تمرین قبل از بازی با یکی از بازیکنان برخورد داشتم و پایم پیچ خورد.

سرای نور؛

رحمان احمدی پس از پایان دیدار تیم های پرسپولیس و پیکان در رابطه با نیمکت نشینی خود در این دیدار گفت: دیروز در تمرین قبل از بازی با یکی از بازیکنان برخورد داشتم و پایم پیچ خورد ولی بعد از آن با بچه ها به اردو آمدم و صبح در نرمشی که داشتیم نتوانستم روی پایم تمرکز داشته باشم و بلافاصله ام آر آی گرفتم که فردا  جوابش می آید.

 

او درباره پیروزی برابر پرسپولیسی ها گفت: ما آمده بودیم که پرسپولیس را ببریم و نیاز مبرمی به این ۳ امتیاز داشتیم . بالاخره پرسپولیس در آسیا بازی داشت و فشار زیادی روی این تیم  بوده و ما توانستیم از این فشار نهایت استفاده را ببریم و با یک بازی منطقی و خوب بازی را بردیم.

کلیدواژه ها:
زمان انتشار: ۲۷ شهریور, ۱۳۹۶

مطالب مرتبط


  • آخرین اخبار
  • پربیننده ترین ها
  • آرشیو
یاداشت و مقاله

خطر شیرآبه‌های زباله در مازندران:
رودخانه‌ها و محصولات کشاورزی تهدید می‌شوند

مازندران در گرماگرم معارفه‌ها ماند؛
لزوم وفاق در انتصابات مازندران

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در اجتماع راهیان قدس مازندران:
جبهه مردمی جهانی پشتیبان مقاومت است


بیشتر...